Hemåt igen!

Till min stora glädje är jag även i år välkommen hem till Björsäter. Onsdag den 20 november tycker jag du ska boka in redan nu och platsen är som alltid Träffpunkten. Här har du vägbeskrivningen i Google Maps och så behöver vi inte diskutera den saken mer.

Vi har inte bestämt programmet än men det jag själv funderar på är att dra igång den stora historiemaskinen och göra en riktig stand-up history. Jag stoppar helt enkelt ner näven i den stora säcken med fantastiska händelser/personer/märkligheter och låter dig ta del av min passion för historia. Det brukar bli ostyrigt, improviserat, tänkvärt och rent förbannat roligt.

Som alltid är fikat världsklass och så prisvärt att om du slår upp ordet prisvärt i Svenska Akademiens Ordbok (länk till en grej Akademien i alla fall lyckats med) så kommer du till en bild av fikat som serveras den här kvällen. Jag lovar.

Tiden är som alltid 19.00 och jag brukar hålla på ungefär en Göran Redin-timme, vilket vanligen betyder minst en och en halv vanlig timme.

Välkomna!

En tanke på “Hemåt igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s